Bomen Geerts

VellenBomen Geerts is gevestigd in de regio Antwerpen, meer bepaald in Tielen, maar we zijn zowat overal actief. We zijn gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen en struiken. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we in staat om u met de meest diverse problemen op een professionele manier verder te helpen.

Wij ruimen met plezier en tegen een scherpe prijs uw bomen op. Moeilijk bereikbare, gevaarlijk hangende of hoge bomen zijn geen probleem. Door het groot arsenaal aan materiaal dat wij tot onze beschikking hebben, is het mogelijk om de bomen van stronk tot top te verwijderen. De stronk wordt uitgefreesd en de takken verhakseld. Voor hoge bomen hebben we een hoogtewerker en/of gespecialiseerde mensen tot onze beschikking. In uw tuin snoeien wij met plezier uw hagen en struiken bij. Ook uw bouwgrond of industrieterrein kunnen wij ontbossen.

Voor uw tuinprojecten hebben wij een gespecialiseerd team klaar staan dat u met elke fase van uw project kan helpen. De grond en graafwerken die erbij komen kijken, de aanleg van het terras of de oprit. Het aanplanten van de bomen, struiken en gazons... Kortom bij alle werken in uw tuin kunnen wij u ten dienste zijn!